Kim Broods

38 jaar oud en woon in Weert. Opgegroeid in een gezin waar onderwijs en dienstverlening centraal stond, lag het voor de hand dat ik ook iets in het onderwijs ging doen.

Ik heb ervaringen opgedaan in het Speciaal Onderwijs. Dat me erg boeide en ik me bewust ben geworden van de rol om een goede coach te zijn tijdens het leerproces van leerlingen met “special needs”.

16 jaar geleden ben ik begonnen als rijinstructrice. De interactie tussen leerling, opleider en het volgen van het proces om tot een goed resultaat te komen, boeit mij nog elke dag.
In de afgelopen jaren zijn daar leerlingen bij gekomen met een extra hulpvraag zoals een stoornis in het autisme spectrum, adhd, faalangst, dyslexie. Hierdoor heb ik mijn vaardigheden kunnen uitbreiden en ontstond ook de interesse om de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) met als specialisatie rijangst te volgen. We ervaren steeds vaker dat mensen met spanning of angst achter het stuur of in de auto zitten.

In de NLP/Rijinstructeur+ opleiding heb ik geleerd hoe we samen kunnen opsporen waar deze reacties vandaan komen. Graag bied ik je hulp om er voor te zorgen dat je weer met een veilig gevoel, zelfstandig en met een sterk zelfvertrouwen , aan het verkeer kan deelnemen.

Dus samen maken wij de reis naar veilig op de weg !

Linda van Meijl

32 jaar, woonachtig in Geldrop, getrouwd en samen met mijn man hebben we een zoontje.
Ik ben afgestudeerd als allround kapster, verkoopster in een motorkledingzaak en administratief medewerkster geweest bij een autorijschool.

Creativiteit en met mensen werken is mijn specialiteit.
Als administratief medewerkster werkte ik veel met mensen, maar miste ik de creativiteit. Ik ging op zoek naar iets anders. Mijn ouders hebben een rijschool en zodoende ben ik mijn rijinstructie bevoegdheid gaan halen. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in lesgeven aan mensen met een vorm van autisme, ADD, ADHD, NLD en mensen met rijangst.

Stel jezelf maar eens de vraag:
Wat betekent angst voor jou? Is dat positief of negatief voor jou? En wil je ervan af?

Als ik je dan vertel dat angst altijd positief is. Dat je angst aan of uit kunt zetten. Dat angst ons waarschuwt voor iets. Wat betekent dan dit voor jou?

Wil je weer de autosnelweg op, in een tunnel rijden of juist die ene plek weer bezoeken?
Wil je weer die vrijheid voelen om veilig met een gerust gevoel auto te rijden …

Neem dan zeker contact met mij op.