Erik Eisma

59 jaar jong, getrouwd met José, vader van twee (volwassen) kinderen, opa 2.0 woonachtig in Geldrop.

Als ervaren rijinstructeur krijg is steeds meer verzoeken om mensen te begeleiding met vormen van rijangst. Omdat ik vanuit mijn verleden in een verzorgend beroep graag mensen begeleid en help, ben ik mij hierin gaan specialiseren. In een NLP(D) opleiding heb ik geleerd hoe wij samen kunnen opsporen waar jou reacties/angsten vandaan komen. Daarnaast ben ik therapeutisch NLP coach (Coaching skills en NLP master praktitioner). Met mijn achtergrond als rijinstructeur kan ik je dan ook uitstekend begeleiding naar (weer) angstvrij aan het verkeer deelnemen.  Graag begeleid ik ook jou om er voor te zorgen dat je weer met een veilig gevoel, zelfstandig en met zelfvertrouwen , aan het verkeer kan deelnemen.

“Iedereen heeft alle hulpbronnen in zich om te slagen”

Linda van Meijl

35 jaar, woonachtig in Geldrop, getrouwd en samen met mijn man hebben we twee zoontjes.
Ik ben afgestudeerd als allround kapster, verkoopster in een motorkledingzaak en administratief medewerkster geweest bij een autorijschool.

Creativiteit en met mensen werken is mijn specialiteit.
Als administratief medewerkster werkte ik veel met mensen, maar miste ik de creativiteit. Ik ging op zoek naar iets anders. Mijn ouders hebben een rijschool en zodoende ben ik mijn rijinstructie bevoegdheid gaan halen. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in lesgeven aan mensen met een vorm van autisme, ADD, ADHD, NLD en mensen met rijangst.

Stel jezelf maar eens de vraag:
Wat betekent angst voor jou? Is dat positief of negatief voor jou? En wil je ervan af?

Als ik je dan vertel dat angst altijd positief is. Dat je angst aan of uit kunt zetten. Dat angst ons waarschuwt voor iets. Wat betekent dan dit voor jou?

Wil je weer de autosnelweg op, in een tunnel rijden of juist die ene plek weer bezoeken?
Wil je weer die vrijheid voelen om veilig met een gerust gevoel auto te rijden …

Neem dan zeker contact met mij op.